torsdag 31. januar 2013

Hva nå?

Det har gått to dager, og jeg har bare lest fire sider. Uten at de akkurat engasjerte mer enn nødvendig... Jeg finner ingen bok jeg trur kan fylle tomrommet etter Jamrachs menasjeri og I en annen verden.
En tur innom biblioteket førte ikke til annet enn at jeg litt motvillig lånte med meg Anne Holts Skyggedød på lydbok. Så viste det seg at den til tross for å være ganske så ny, allerede var full av hakk... Da blir jeg så sur!! Når de kjøper inn lydbøker, bør lånerne være så takknemlig og ansvarsfulle at de er minst like forsiktige med dem som om det var deres egne favoritt-cder.
Så nå sitter jeg her. Desillusjonert, sur og uten noe ny bok å fryde meg over.

Men de hadde ei lita vandreutstilling på biblioteket! Den var ganske morsom! Skapninger, heter den.
To bilder derfra skal dere få med på kjøpet, og hvis noen har et supertips om ei superbok så blir jeg nok superblid igjen!
En bitteliten kanin lagd av Felieke van der Leest har vært ute på matauk.
Menneskets og Tor-Björn Adelgrens beste venn er bare ute og kjører seg en tur.
Trur jammen jeg skal ta med meg kamera neste gang jeg skal forbi der, så kan dere kanskje få sjå resten av skapningene også- eller trykk på lenkene under hvert bilde..
Uansett morsomt at sånt noe kan dukke opp hos oss så langt unna "folkeskikken" også!!

9 kommentarer:

 1. Vet ikke om jeg har noe superstips om ei superbok, men Ketil Bjørnstad har jo mye bra. Sjøl fikk jeg hans siste, "Verdens ende", i posten i dag. Gleder meg til den. Eller en av Gaute Heivoll, eller grøssende spenning av Dean Koontz? Jeg har tittet litt i bokhylla mi når jeg ikke har noe å lese (det er lenge siden!), og det finnes mange bøker jeg ikke husker, som kan leses om igjen. Lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Å ta fram en gammel favoritt fra hylla var et kjempegodt tips!! De andre er også ukjente for meg, så de skal jeg gi en sjanse ;o)

   Slett
 2. Nå vet jeg ingenting om de to superbøkene dine, men noen av de bøkene jeg likte best i 2012 var Dinosaurens fjær av Sissel-Jo Gazan, spennende og annerledes krim, og Ta vare på mamma ac Shin Kyung-rook (eller noe deromkring). Og når jeg tenker meg om: En rød heltinnes død av Qiu Xiaolong, vakker og lyrisk krim, ispedd kultur og historie! Lærerik, hjerteskjærende, vakker og vond! Noe av det beste jeg har lest!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Dinosaurens fjær- for en strålende tittel!! Notert ;o)

   Slett
 3. Stakkar, du har en skikkelig bok-hangover med andre ord!! Håper du har funnet en bok som kan fylle tomrommet, jeg anbefaler John Harts bøker. Fantastiske :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jøss! Jeg visste ikke engang at det fantes et ord for tilstanden, jeg ;o)
   He-he..
   John Hart skal googles, så får vi håpe noen av disse tipsene gir uttelling- takk alle sammen!

   Slett
 4. Er det fra bib på Koppang?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepsi- det er det vettu!
   (Har en bemerkelsesverdig liten aksjonsradius ;o)

   Slett
 5. Hør hør! Jeg er turolig enig i det du skriver om å behandle lånte CD-plater om dyrebare skatter. Nå holder jeg på med den aller siste Harry Potter boka på lydbok, det har vært åtte CD og alle har hatt hakk i seg og jeg har mistet tellingen på hvor mange av de jeg har måttet gått tilbake til biblioteket og byttet. Nå er dette barnebøker og barn er mer uforsiktige men LIKEVEL. Frustrerende.

  SvarSlett

Hva synes du? Enig? Vet ikke helt? Legg gjerne igjen en kommentar ☺