mandag 21. januar 2013

Alternativ uke #1

Vi er godt i gang med et nytt år, og jeg regner med at det er flere enn meg som har ambisjoner om å gjøre det så godt som mulig?!
På nyåret har det også kommet en del bøker som kanskje kan være til inspirasjon, eller gi oss det sparket vi trenger for å komme i gang, komme oss ut av sofaen, ta tak... Denne uka har jeg derfor viet bloggen til noen av disse bøkene, og først ut er denne:

Juicy! 

Sunn og slank med ferskpresset juice
Av Carina Hultin Dahlmann
Lekre bilder tatt av Synøve Dreyer
Schibsted Forlag, 2013
  
Forfatteren begynner med å skrive litt om de helseplagene hun selv hadde, og som etterhvert fikk henne til å interessere seg for helse, trening og kosthold. Det alternativet hun fant ut var enklest å gjennomføre (og å holde på ovet tid), og som passet best for henne, var juicing! Ganske nytt enda i Norge, men ut i fra det jeg har lest i denne fargerike boka, trur jeg det er en trend som kommer til å vokse. 
Jeg har allerede nevnt forfatterens egne erfaringer og de fristende bildene. I tillegg finnes det oppskrifter og serveringstips, både til hverdags og fest, samt en sjudagers kick-start-kur for den som vil ha raske resultater og komme godt i gang.

Konklusjon; man fristes til å løpe til butikkene for å kjøpe juicepresse, frukt, bær, grønnsaker og ingefær med en gang! Man blir overbevist om at dette er bra for kropp og sjel, og man smittes lett av forfatterens entusiasme! Med dette opplegget kan alle klare 5-om-dagen ;o)

Forfatteren har ei fin hjemmeside som du finner HER!
(Der finner dere også flere Juicy-magasiner for enda mer insprasjon !  


3 kommentarer:

 1. Hei!
  Denne har jeg allerede bestilt! Leste et sted om juicing og allergi/ matintoleranse/ autoimmune sykdommer, og da skjønner du hvorfor jeg ble så interessert! Gleder meg til å se og lære mer!
  Ha en fin dag!
  Mvh Ellen

  SvarSlett
 2. Denne skal jeg også blogge om. Jeg har lenge vært opptatt av dette temaet. Jeg leste Boost din vitalitet (http://www.aschehoug.no/fakta/helse/katalog?productId=31589462) som er noe av det samme, og ble hektet - har opplevd effekter av slikt selv. Gleder meg til å lese dine andre tips denne uken :)

  SvarSlett
 3. Jeg skrev en kommentar til deg her i går, har den blitt borte? Hm... Kanskje jeg ikke trykket publiser. Vel, jeg fikk også boken i går og skrev om den av begeistring i går, som du så. :) Gleder meg til å få tak i juicepresse og komme i gang.

  SvarSlett

Hva synes du? Enig? Vet ikke helt? Legg gjerne igjen en kommentar ☺