lørdag 5. januar 2013

Såå hyggelig å kunne være til hjelp!!

Det er mye rart som kan komme i kjølvannet av en liten bokblogg:
Et sted (neppe i nærheten) satt det et menneske i dyp fortvilelse. Vedkommende hadde lett både høyt og lavt, prøvd å rekonstruere hendelsesforløpet og i sin fortvilelse kontaktet Åndenes makt. Alt uten hell. Ikke et spor. Den var og ble borte. Som en sviske. Ikke før etter et besøk på bloggen Bøker  & bokhyller, falt brikkene på plass, og det ble mulig å gå videre. Men først kunne det være fint å sende noen ord som takk.
I think this is among the most significant info for me.
And i'm glad reading your article. But want to remark on some general things, The web site style is perfect, the articles is really excellent : D. Good job, cheers
Denne kommentaren lå inne til godkjenning i dag. Jeg ble både glad og rørt! Tenk, lille bloggen min; både perfect og excellent!!!  Hvilket innlegg det gjaldt, sa du? Omtalen av "Et sted i nærheten", Cecelia Aherns fine bok om hvor det blir av alle ting som forsvinner.

Hyggelig å kunne være til hjelp ;o)
For ordens skyld; jeg ser at det er en bitte-bitte liten mulighet for at det her er sånn søppel-kommentar, det fulgte med en hel del suspekte linker som jeg ikke la ut her ;o)

1 kommentar:

  1. Sånt er veldig gøy. Bloggen din er veldig fin, så det er ikke rart. Godt leseår 2013!

    SvarSlett

Hva synes du? Enig? Vet ikke helt? Legg gjerne igjen en kommentar ☺