tirsdag 17. juli 2012

Ikke bare éi bok på vent;

Neida! Ikke mindre enn tre bøker ligger på biblioteket og venter på meg!

Etter at jeg forkastet Jenta på klippen, har de fått inn denne. Jeg er rimelig sikker på at det blir større suksess denne gangen- gleder meg til å lufte hunder og høre Bodil Vidnes-Kopperud, som for meg er en ny oppleser, fortelle om kjærlighet, vennskap og hat- litt krydder på de ellers rutinepregede hverdagslufteturene er nemlig ikke å forakte!


Det nærmer seg vel samlesing igjen, og det er på tide å få boka i hus; ellers blir det i hvertfall ingenting av dette prosjektet ;o) Er veldig spent på denne, og har så vidt lest litt om bakgrunnen for historien. De Lærde strides litt om hvorvidt barnekorstoget virkelig fant sted, men uansett trur jeg det en litt annerledes bok enn det jeg pleier å lese. Aldri galt å utvide repertoaret.


Også var det den siste da, og denne er det faktisk jeg som har ønsket at de skulle kjøpe til biblioteket vårt! Er det ikke suverent at man kan si fra om hva man ønsker seg, og stort sett så tas ønskene til følge, og etter ei stund får man SMS fra damene om at nå er boka her, og vi har reservert den til deg! En historie fra attenhundretallet med sirkus, kjærlighet og mystikk; det blir enten veldig bra eller helt forferdelig; den som leser får se ;o)

Det er andre som har bøker på vent også; Beathes bokhylle samler dem!

6 kommentarer:

 1. Mississippi har jeg veldig lyst å lese. De andre har jeg ikke hørt om

  SvarSlett
 2. Mississippi har jeg lest og den likte jeg veldig godt ( har ikke sumlet meg til å skrive omtale enda ) den i midten har jeg ikke hørt om og den nederste har jeg hørt om men ikke lest, gleder meg til å høre hva du syntes om den.

  SvarSlett
 3. Virker som gode bøker du har på vent, Mississippi kunne jeg godt tenke meg å lese :)

  SvarSlett
 4. Så flotte bøker som er på vent:) Mississippi har jeg på sommerlektyre listen min, så håper jeg rekker å lese den:) Gobi har jeg lånt, men vet ikke om jeg har tid å være med på denne runden. Men håper å få lest den senere:) Ikke værst du får biblioteket å bestille bøker til deg:) Virker som en flott bok og er allerede på leselisten min:) Kos deg masse med bøkene og ha en herlig dag:)

  SvarSlett
 5. Gled deg til Mississippi! Den er kjempefin:)

  SvarSlett
 6. Åh, så flotte bøker som venter på deg :) Når det gjelder blogging på iPad tror jeg nok det bare vil skje i nødstilfeller. Det var fryktelig vanskelig å få innlegget slik jeg ville mht bilder, så den gode gamle stasjonære blir nok bloggplassen min også i fremtiden :)

  SvarSlett

Hva synes du? Enig? Vet ikke helt? Legg gjerne igjen en kommentar ☺