mandag 13. januar 2014

Les for en god sak 2014!

I fjor arrangerte Lise med bloggen Leserommet "Les for en god sak". Jeg og flere med meg meldte oss på, og nå er det på tide med opptelling og overføring av kronene til den gode saken man valgte!
Da jeg meldte meg på, tenkte jeg at 20 kroner for hver bok kunne være et greit beløp, selv om det ikke kom til å bli en kjempesum som Dyrevernalliansen kunne gjøre allverden med. Nå ble det jo noen bøker i løpet av året, 96 for å være nøyaktig- og da ble det jo litt likevel! Jeg runder av oppover, og overfører 2000,- kroner til kontoen deres neste gang jeg går inn på nettbanken.

Nå viser det seg at Lise mer eller mindre har avslutta bloggen har hatt ei bloggpause, og hun har desverre ikke svart på henvendelsen jeg sendte henne. Likevel ser jeg ingen grunn til at vi ikke skal forlenge kampanjen, og jeg oppfordrer derfor absolutt alle til å bli med! Dere velger selvfølgelig både hvem dere vil støtte og hvor mye dere vil gi. Her er det ingen regler eller begrensninger, dere setter reglene for deltakelsen selv☺ Noen vil kanskje gi en liten sum hvis de har kjøpt boka selv, mens de gir mer hvis bøkene er lånt, fått som gaver eller anmeldereksemplar. Husk at dette ikke er en konkurranse, bare et initiativ til å gjøre lesingen til noe enda mer positivt enn det allerede er!

Hvis mange melder seg på, ser jeg for meg at det til tross for at det ikke er en konkurranse, likevel kan bli noen "deltaker-premier" i løpet av året. Sikkert ikke store ting, men små bokrelaterte overraskelser ;o)

8 kommentarer:

 1. Forresten; Jeg gjør som i fjor, 20 kroner for hver bok jeg leser går til dyrevernalliansen ;o)

  SvarSlett
 2. Gjør det samme som Last year.....donerer 5 kr for hver bok jeg leser til dyrebeskyttelsen i Trondheim!:) Supert forresten at du tar over, er jo et supert tiltak:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Supert, Isabella! Flott at du engasjerer deg, og jeg er helt sikker på at Dyrebeskyttelsen OG DYRENE er takknemlige ;o)

   Slett
 3. Jag var med förra året och vill gärna vara med i år igen. Jag donerade tio kronor för varje läst bok 2013 till Panzisjukhuset i Kongo. Det gör jag i år igen, men med den utmaningen till mig själv att läsa ännu fler böcker. Hoppas jag klarar det. ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at du vil være med! Og for et flott prosjekt du har valgt å støtte!! Jeg har googla litt, ettersom jeg ikke hadde hørt om dette før, og jeg må si jeg er imponert over mennesker som dette!
   -Og selvfølgelg er du hjertlig velkommen til å bruke bildet i bloggen din ;o)

   Slett
  2. Tack för att jag får använda bilden din. :-) Den är så fin! Nu har jag skrivit ett inlägg om Les for en god sak 2014. Vet du att det finns en bok om doktor Denis Mukwege och hans imponerande arbete? Jag vet inte om den finns på norska än, men vill du läsa mer om den, så har jag skrivit om den här

   Slett
 4. Oj, jag glömde att jag skulle fråga: får jag använda din fina bild med hjärtat på min blogg?

  SvarSlett
 5. Jag hittade till detta inlägget idag, via endastebocker.blogspot.com. Vilken bra grej! Jag gör något liknande. För varje bok som jag lånar istället för att köpa sätter jag undan 20 kr på ett konto och i slutet på året kommer jag att skänka pengarna till Musikhjälpen. Här kan man läsa mer om Musikhjälpen: http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3946&grupp=18548 och här har jag skrivit om det på min blogg: http://emmashylla.blogg.se/2014/february/nya-bocker-i-hyllan.html

  SvarSlett

Hva synes du? Enig? Vet ikke helt? Legg gjerne igjen en kommentar ☺