lørdag 7. september 2013

Jøss... Hva skjedde???

Jeg aner virkelig ikke!!!
Også jeg som er en låner...

På mindre enn ett døgn har jeg klart følgende:

Jeg har bestilt denne foto-boka fra Hugenbok.no. I to eksemplarer. Ett for å gi bort, og et til meg sjøl. Såntno har de virkelig ikke i byn. Snart har vi det på landet i det minste..!

Jeg kjøpte Bryllupsnatten av Sophie Kinsella som e-bok fra samme nettbokhandel. Da er jeg liksom klar til Bokboblas blogg-lesesirkel.
Jeg kjøpte Hoggerne av Roy Jacobsen fordi jeg var så begeistra for "Seierherrene", og fordi jeg så noen omtale denne som en av forfatterens beste. Pocketbok fra Norli. En ekte, fysisk bokhandel; det er slett ikke dagligkost her vi bor!! Femti kilometer til nærmeste bokhandel.. Da er det lett å la seg friste, skal jeg si dere ;o)
Men de hadde jo flere bøker hos Norli.. La kloden spinne sto der bokstavelig talt og glitra, så kom jeg på at man får jo med seg Dagbladet gratis hvis man kjøper bok der, og da kunne jeg liksom likesågodt kjøpe to, ikke sant? Husker jeg hadde lyst tilå lese denne da den kom ut, men i mylderet av bokutgivelser, forsvant den vist. Det betyr naturligvis ikke at den for alltid skal være dømt til å leve i glemselens mørke!
Audun Sjøstrand fra Bergens Tidende er sitert på framsida;
Heldige er dei som blir merksame på denne romanen.
For å gjøre forvirrelsen total. Jeg logget meg på ordflyt.no, som er Cappelens "lydfil-tjeneste". Der lå Roy Jacobsens splitter nye roman klar til nedlasting, til den nette sum av 244,- Så da er det avgjort hva jeg skal høre på mens jeg lufter hunder de neste dagene..
Jeg har vel ikke bare tatt en avgjørelse på hva jeg skal høre på, men også hva jeg skal lese! Det er egentlig greit at kveldene begynner å bli litt lengre nå. Jeg har sagt det før; med sol og sommertemperaturer blir det mindre lesing enn ellers.

Hvis jeg har stokka bilder og linker rett, så skal det gå an å klikke på bildene for å komme til nettsider med smakebiter fra de forskjellige herlighetene. Husk; det er lov å la seg friste- selv for en låner ;o)

4 kommentarer:

 1. Linkene er testet og de virker de. Smakebitene ser bare litt forskjellige ut og ligger på litt ulike steder på sidene. Mye godt i vente her, så da er det bare å notere seg nye lesetips!
  T.

  SvarSlett
 2. Klart det går an, og mange fine titler du har å se frem til :)

  SvarSlett
 3. Hehe, av og til må man tillate seg et bokinnkjøpskick, syns jeg. Det er da virkelig verre ting å bruke pengene sine på;) Håper du liker dem!

  SvarSlett
 4. Gled deg masse til La kloden spinne! En av mine favoritter fra min tid som bokblogger :)

  SvarSlett

Hva synes du? Enig? Vet ikke helt? Legg gjerne igjen en kommentar ☺