tirsdag 20. august 2013

Bibliotekbesøk med bonus

Dette er en av de dagene som ikke har blitt sånn jeg hadde trudd. I stedet for å dra på reinsjakt (den begynner i dag!!!) har jeg vært hjemme. Gått en tur med hunda, plukka et spann med bær, vært en tur på biblioteket... Slett ingen dårlig dag, men ikke helt som jeg hadde forventa.
Etter å ha hørt ferdig "Verdens ende" av Ketil Bjørnstad, var jeg sulten på mer!! Valget falt på "Villa Europa" fra 1992, og "Drift" som er den første boka i triologien om Victor Alveberg. Sistnevnte er beskrevet som en bredt anlagt generasjonsroman om moralske dilemmaer og om erotikkens spill med oss alle. En tragikomedie om kjærlighet, svik og død.
Herre fred; kan man ønske seg noe mer av en roman?? Jeg er så spent! Hvis denne står til forventningene, er det jo to bøker til!!

Å ta med seg bøker fra biblioteket, er jo helt ordinært. Bonusen var at denne gangen fikk jeg dem med meg i en utrulig morsom plastpose! Plastposer som per definisjon er noe herk! Ikke denne. Her var det verken reklame eller grelle fagrer, bare en søt og morsom pose til å ha bøker i.

Det er nesten så jeg ikke tar sjansen på å ha bøker i den- bøker er jo tunge, og posen kan ryke ;o)

I Beathes bokhylle, er det som vanlig fler bøker på vent- det er jo tross alt tirsdag!! Ta en tur innom der for å få tips om bøker det kan være verdt å kikke litt nærmere på ;o)

11 kommentarer:

 1. Nei,det er slett ikke alltid at dagene blir som en hadde planlagt men det høres ut som du har kost deg selv om det ikke ble jakt!Fin og artig pose som du må ta vare på. Når det gjelder boken så ble jeg veldig spent og nysgjerrig her,det blir spennende å følge med når første boken er lest og ikke minst hva "dommen" blir. Ønsker deg en fin kveld:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg får lese ferdig "Til døde skiller oss ad" først, så får dere nok høre etterhvert!

   Slett
 2. Er det mulig? Er det virkelig en plastpose? Dette er jo et kunstverk, den må du passe godt på :) Takk for fint lesetips også.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp! En plastpose! Kanskje jeg skulle spurt om jeg kunne få kjøpe noen av dem? Det skal jeg jammen gjøre når jeg skal innom neste gang!

   Slett
 3. Flott pose :) Ikke lest noen av de du nevner, så får ta en nærmere titt om dette kan være noe for meg

  SvarSlett
  Svar
  1. Det begynner å hope seg opp litt med bøker her nå, så jeg er spent på om noen av disse faller i smak. Alltid spennende med nye litterære bekjentskap ;o)

   Slett
 4. Det ble litt annerledes dag, enn planlagt, men hørtes ut som en flott dag allikevel:) Stilig pose, den likte jeg. Ble godt humør av å se på den. Interessant bok du har på vent, virker virkelig som den inneholdt alt man kunne ønske, hehe. Må jo bli super bra lesning. Gleder meg til å følge med på om det ble det ihvertfall. For nysgjerrig på boken ble jeg:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Med åra blir man kanskje litt flinkere til å innfinne seg med at ikke alt går som planlagt? Viktig å prøve å finne på moe hyggelig i stedet for å ergre seg over planer som går føyken!
   Jeg gleder meg veldig til å komme i gang med de neste bøkene av Ketil Bjørnstad ;o)

   Slett
 5. Vi har også den typen poser på biblioteket (et litt annet motiv). Jeg er helt enig i at man jo ikke vil at de skal gå istykker :-)
  Kjetil Bjørnstad er et helt ukjent kapittel for meg, men helt sikkert bøker jeg burde ha lest :-)

  SvarSlett
 6. Jeg gleder meg alltid til Bjørnstads bøker! Og posen var lekker! Fikk faktisk en ide: Skal prøve å sy meg en bokpose med bokmotiv. (Hvis jeg får det til!)Det er sikkert sånn som det er med bilder jeg skal male. Ser det klart i hodet, men får det ikke ned på papiret/lerretet slik jeg ønsket.

  SvarSlett
 7. Den posen var jo rett og slett morsom! Blir jo glad av den der :)
  Kos deg med bøkene

  SvarSlett

Hva synes du? Enig? Vet ikke helt? Legg gjerne igjen en kommentar ☺