tirsdag 5. mars 2013

Hell og lykke gir bøker på vent!

Helt sida tidenes morgen har jeg hevda at jeg har mer hell i kjærlighet enn i spill.
Helt sida før jeg sjøl begynte å blogge om bøker, har jeg fulgt bloggen til Bokelskerinnen. Hun skriver godt og gjennomtenkt om bøkene hun leser, intevjuer forfattere og gir massevis av gode litteraturtips! For ei stund sida feiret hun bloggbursdag med konkurranse der de heldige vinnerne kunne stikke av med et knippe splitter nye bøker; og som dere sikkert skjønner, så var jeg utrolig nok, kryss i taket og tru det eller ei- en av vinnerne!
Her en dag dumpa det ei pakke ned i postkassa; premien fra Bokelskerinnen ♥
Og det var ikke måte på til premiedryss; tre supre bøker som jeg gleder meg til å lese, superfin notatbok, deilig te, morsomt bokmerke- og en sjokolade som forsvant lenge før jeg en gang rakk å tenke at jeg kanskje burde ta et bilde ;o)
Ekstra stas var det at Bian Shen er signert av forfatteren, Torbjørn Øverland Amundsen! Dette er bok nummer to i årets samlesing av norsk fantasy som finner sted på bloggen Bokstavelig talt, så nå er jeg klar for deltakelse!
Dødsskipet (islandsk krim!) blir definitivt med på påsketur- da må man jo ha en viss dose med krim, så klart! Mens Hele livet på en dag sannsynligvis blir slukt før påskekyllingene begynner å hakke hull i eggene sine.
Som dere ser, mangler jeg ikke lesestoff... Heldigvis er det flere enn meg som har bøker på vent, og hvis du vil sjå hva andre har å glede seg til i bokhyllene sine, kan du besøke Beathe, som hver tirsdag inviterer bokbloggerene til å vise fram noe av det som står på vent!

Også kan det hende jeg må revurdere hvor jeg egentlig står når det kommer til kjærlighet og spill; ordtaket sier jo at man ikke kan ha hell på begge områdene, så det er mulig jeg virkelig burde bekymre meg litt nå..?!
Foreløpig er jeg bare kjempeglad for å ha vunnet- og det finnes ingen regel uten unntak! Heretter skal jeg hardnakket påstå at jeg har hell i både spill og kjærlighet!!

1000-tusen takk til Bokelskerinnen

9 kommentarer:

 1. For en herlig pakke dette var:-) Og jeg tror at man kan ha hell i begge deler! Kos deg masse med bøkene når den tid kommer:-) Ha en fin kveld,Berit!

  SvarSlett
 2. Gratulerer! Alltid kjempegøy å vinne en så fin premie. Gleder meg til å lese hva du synes om bøkene, spesielt Dødsskipet, er veldig glad i handlinger fra de der forblåste øyene i vest :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med bokpakke - kos deg!

  SvarSlett
 4. Det var en flott pakke! Jeg skal også være med på samlesingen i norsk fantasy og har fått bok 1 og 2 i hus. Jeg ser frem til å lese mer norsk innen en sjanger jeg leser mye amerikansk og engelsk i.

  SvarSlett
 5. For en nydelig pakke :) Kos deg!

  SvarSlett
 6. For en herlig premie.:) Kos deg. Dødskipet kan jeg tenke meg å else..islandsk grøss..grøss.;)

  SvarSlett
 7. Håper du får mange fine lesestunder :) Jeg gleder meg til å lese hva du synes om bøkene. Pukka-teene er mine favoritter blant te, og jeg koser meg ofte med det når jeg leser.

  SvarSlett
 8. Heldige du! :-D :-D Har du kommet noe videre i Jungelboka? Jeg har nå begynt på 'Den andre jungelboken' og koser meg stort!

  SvarSlett

Hva synes du? Enig? Vet ikke helt? Legg gjerne igjen en kommentar ☺