søndag 9. februar 2014

Kunsten å by på en smakebit på søndag

Det er travle tider- takras skal måkes vekk (om man har gummiarmer aldri så mye...), hunder skal luftes og trenes, vinterferie skal planlegges og ikke minst må OL følges opp så tett og godt som mulig. Akkurat det siste har blitt litt av en kabal! Før var det jo bare å slå på tv, så var det greit. Nå er det å slå tven , og lyden av, finne nrks radiosending på mac´n, striketøy og oppskrift, mobil, te og knekkebrød- SÅ er man klar for å følge med de norske utøverne! PHU- mulig det kan bli en ny øvelse under neste OL ;o) Som dere skjønner; jeg er av de som IKKE er fornøyd med at tv2 har tatt over rettighetene til å sende OL... Det er IKKE gøy med reklame- og i hvertfall ikke når det blir SÅÅ mange avbrudd undet hvert løp!!! Jeg betaler GJERNE mer i tv-lisens til NRK hvis det hadde vært en løsning. GJERNE!!


Vel, innimellom sendingene leses det litt også! Jeg hadde et hyggelig gjenhør med Jan-Philipp Sendkers "Kunsten å høre hjerteslag" tidligere i uka, og nå er jeg godt i gang med oppfølgeren "Kunsten å være den man er". Jeg har fått et litt blanda inntrykk av den nye boka, jeg liker den, men jeg har ikke helt fått grep om hvor forfatteren vil med denne. Jeg har kanskje ikke lest langt nok enda, og er spent på fortsettelsen; på forsida er det nemlig trykte et sitat som er egna til å skape forventninger;
...en oppsiktsvekkende god roman som kan forandre livet.
Smakebiten er fra side 26, der i hvertfall én person har forandra livet sitt:
Tilbake i New York bekjentgjorde hun at studiene hennes var over. Hun ville ikke tilbringe en dag til på universitetet. Livet var for kort til å ta omveier. Hadde man en drøm, måtte man følge den.
Siden hadde hun fått endene til å møtes som frilans kulissemaler på Broadway, og hun nektet plent å vise maleriene sine til noen gallerieiere. Verken utstillinger eller salg var interessant for henne. HUn malte for seg selv, ikke for noen andre. Amy var det frieste mennesket jeg visste om.

For egen del, legger jeg til at livet er for komplisert til å ta snarveier, og Julia er det mest ufrie menneske jeg har lest om på lenge. Hun har latt seg spise fullstendig opp av jobben i et advokatfirma, og får et ganske voldsomt sammenbrudd som fører henne tilbake til Burma/ Myanmar. Der håper hun å finne løsningen på problemene. Det er i grunn så langt jeg har kommet, så får vi sjå om forventningene oppfylles denne gangen!

Andre boktips finner man inne hos Flukten fra virkeligheten, alltid mange gode tips og spennende nyheter!
Håper alle gjør dagen til en fin dag, og at medaljesankinga i Sotsji fortsetter

13 kommentarer:

 1. Komplisert affære å skulle følge med på OL sendingene!
  Håper du liker "Kunsten å være den man er" like godt som den forrige boken. Takk for smakebit, ha en fin søndag :)

  SvarSlett
 2. Sikkert mange som er enig med deg at reklamretv er noe herk. Jeg har heldigvis et avslappet forhold til sport på tv, og hører det jeg får med meg fra tv`en som de andre bryr seg om.
  Flott smakebit. Viktig tema, å være seg selv - det trenger sikkert alle å øve seg litt på. (Det er vel derfor jeg ikke gidder late som jeg er interessert i OL en gang :)
  Ha en flott søndag!

  SvarSlett
 3. Har ikke sett noe ol enda jeg, men skjønner hva du mener- dette gjrø meg ikke fristet til å se noe som helst.. Heller da lese.:) Ha en fin søndag.

  SvarSlett
 4. Er helt enig med deg,Berit! OL blir ikke det samme når det ikke går på nrk, det var 3 reklamepauser på 30 minutter i sted, veldig kjedelig :( Så jeg håper inderlig at det kommer til å gå på nrk neste gang.
  Jeg håper du kommer til å like denne boken like mye som den forrige og det er akkurat den boken jeg begynte på i går. Har ikke kommet så veldig langt enda så jeg har ikke klart å danne meg et bilde av den enda. Nå blir det litt kakelaging og lesing før Tora og de andre skal ut med børsa på ryggen. Ha en super dag,Berit og tusen takk for smakebiten:-)

  SvarSlett
 5. Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 6. Der er enighet her i heimen og om at OL hører til på NRK :-)
  Det hørtes ut som en fin bok du har begynt på og jeg ser frem til å få vite mer om hva du synes om den :-) Ønsker deg en fin søndag!

  SvarSlett
 7. Tack för smakbiten. Inte riktigt min typ av bok tror jag, men kul att få ett litet utdrag från den.

  SvarSlett
 8. Så det är likadant hos er? Det sänds på en reklamfinansierad kanal i Sverige också, riktigt trist. Tack för smakebiten!

  SvarSlett
 9. Den här hade jag ingen koll på sedan tidigare så tack för smakbiten! :)

  SvarSlett
 10. Tack för smakbiten! Eftersom OS sänds av Viasat så har det inte blivit mycket sett hittills...

  SvarSlett
 11. Tack för din smakbit. Tänk vad många lästips som serveras... nu vill jag bara ha mera tid :)

  SvarSlett
 12. Ble litt glad at jeg ikke følger med på OL, 3 reklamepauser på 30 min, hadde gjort meg nokså sprø ja. Skjønner frustrasjon! Har ikke lest noen av bøkene over, men har de på leselisten, så de skal leses. En oppsiktsvekkende god roman som kan forandre livet.....var et farlig utsagn å komme med, skjønner forventningene er store da:) Håper det den blir mer forståelig etterhvert og ikke skuffer:) Høres ut som du får en travel, men koselig dag Berit. Ønsker deg ihvertfall en videre koselig søndagskveld!:) Takk for smakebiten!

  SvarSlett
 13. Takk for fin smakebit! Nå leste jeg nettopp Beathes smakebit fra den første boka, og visste ikke at det var en bok to. Jeg er i alle fall nysgjerrig, og har tenkt å lese begge bøkene. Er spent på hva du synes når boka er ferdiglest, og håper du skriver omtale :-)

  SvarSlett

Hva synes du? Enig? Vet ikke helt? Legg gjerne igjen en kommentar ☺