fredag 27. desember 2013

Kjære bokbloggnisse!

Posten kom fram- teen er testa og godkjent!!
Tusen takk for ei perfekt sammesatt julegave!
Jeg vil berømme dere på nisseverkstedet for å ha vært usedvanlig treffsikre i år ;o) Hovedsaken for en boknisse, er naturligvis bøker, og de dere plukka ut til meg, gleder jeg meg veldig til å lese! Det er ingen grunn til å være bekymra for at "Grabben i graven bredvid" er på svensk- jeg leste jo "Mitt liv som pingvin" på svensk også, og det gikk overraskende bra! Den andre boka,"Rebecca", har jeg foreløpig bare hørt og lest bittelitt om, men jeg har fått med meg at de som har lest den er begeistra, og den står klar på ventehylla- den hvor bøker med høy prioritet står. Spennende!
Og det er vel akkurat Rebecca som er hintet som gjør at jeg tar sjansen og hvisker et forsiktig forslag om at Karin som hysjer har hatt en finger med i spillet! Jeg trur ikke jeg har sett at de andre "kandidatene" har nevnt at de har barn? Og hvis jeg ikke tar helt feil her nå, så finner dere et aldeles nydelig julebilde av "hintet" på bloggen hennes i dag... For ordens skyld; Jeg er absolutt veldig langt fra sikker, altså!!! (Kan hende det er et tegn på at jeg bør lete fram litt skikkelig detektiv-krim med det første også? Snushanen begynner å ruste, for ikke å si bli tett i nesa ;o)
Herlig miks- jeg koser meg og gleder meg til å begynne på bøkene!
Vel, ikke så tett i nesa at jeg ikke kjente den fantastisk gode lukta fra både såpe, te og sjokolade; mmmmmmm....! Ellers syns jeg det var skikkelig morsomt å få både fot- og håndvarmere! Dere aner neppe hvor kaldt det kan være å sitte på elgpost, men jeg kan love dere at det blir en helt anna opplevelse hvis man har slike varmeputer i sko og votter!!! (Og jeg er positivt overraska over at det er andre bokbloggere som vet at det finnes slike; tommel opp!!) Julepynten var også skikkelig innertier; en utrolig søt globus (jeg elsker kart og har lenge ønska meg en globus- jeg har bare ikke tenkt på det som et julepynt-alternativ... Det er muligheter for at den kan få et anna bånd sånn litt utpå nyåret, så blir den helårs ;o) -og et tre og et ornament skåret ut av "boksider"- slett ikke umulig at akkurat den idéen bli kopiert til senere anledninger!

En anna, trulig ikke tilsikta, men desto mer gledelig bieffekt av denne julegava, er at jeg kjenner at både leselyst og blogglyst har kommet snikende tilbake! Så kjære snille nissevenn, uansett hvem du er; jeg takker, bukker og neier, og gleder meg til å komme i gang igjen!

PS! Takk også til Lattemild som har arrangert dette for oss i år! Det har vært kjempemorsomt, og jeg håper vi kan få bli med på noe tilsvarende neste jul... Min "spådom" er at enda flere blir med da, nå som de har sett hvor morsomt vi har hatt det, vi  som meldte oss på i år!

Og et PS til; Håper dere alle får enda noen fine romjulsdager framover- en skulle vøre fire år...

9 kommentarer:

 1. Så GØY at du likte pakken! Nå ble jeg veldig glad! :-)

  ... Men jeg er ikke Karin, så du må fortsette å gjette...!

  SvarSlett
 2. Pokker!! At jeg tok feil var jo ingen stor overraskelse, men likevel.. Jeg fikk den følelsen jeg trur deltakerne i "Påskelabyrinten" får når de blir møtt av nrk`s korrespondent når de ankommer det de har gjetta på som neste reisemål! (Hei! Jeg heter Joar Hoel Larsen og skal hjelpe deg slik at du kommer deg trygt hjem, for nå er du på feil sted!)
  Sida jeg skrev innlegget, har det mobilebredbånde blåst bort, og i nå er det jo flere av nissene som er avslørt så mysteriet blir mindre! Jeg trur Askeladden har rett; Ellikken har jo barn, som fortsatt er hintet jeg har hengt meg opp i. Jeg må med skam melde at jeg hadde glemt at Ellikken har vært med, jeg studerte ikke deltakerlista, leste bare de andres brev til sin hemmelige nisse. Så lett var det å få meg på villspor- nå gjenstår det bare å se om dette ble mer rett ;o)

  SvarSlett
 3. Ser ut som dere har og har hatt det veldig gøy med disse pakkene. Jeg er definitivt med neste år :)

  SvarSlett
 4. Flott bokpakke dette:-) Jeg skal også være med til neste år! Ha en fortsatt fin jul!

  SvarSlett
 5. Det stemmer det :-) Jeg er mamma til en gutt og to englejenter. Derav mange kort med engler og små jenter. En av de heter det samme som boken. Min samboer heter det samme som helten i den andre boken. Den har jeg dessuten blogget om. Jeg reiser mye, derav globus, og er ei bygdejente derav praktiske "varmere". :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. I kveld har jeg lært riktig mye nytt!!
   Bygdejente OG nordmøring- WOW DET ER EN USLÅELIG KOMBINASJON!! (sier jeg som er født i Molde, levde mine første (og viktigeste?) måneder på Nord-møre og alltid var der på sommerferie i barndommen. Nå ble jeg litt nostalgisk igjen, og klikker meg vider til ut.no for å sjå etter tur-tips til årets barmarkssesong...
   Igjen: 1000 takk for den supre julegava ;o)

   Slett
  2. Ooooh!!! *ellievill* Hvor da, hvor da?

   Slett

Hva synes du? Enig? Vet ikke helt? Legg gjerne igjen en kommentar ☺