fredag 28. september 2012

2 x boktema og en død ørn..

Forrige boktema hos Anettes Bokboble var, om jeg ikke husker helt feil, å vise fram bokmerket sitt. Jeg kom aldri så lang at jeg verken fikk tatt bilde av noe sånn, langt mindre forfattet et innlegg om det.
Denne uka er oppfordringa å vise fram nattbordet sitt. i skrivende stund har jeg nøyaktig fjorten minutter på å skrive noen velvalgte ord, laste opp bilder og poste innlegget- og fortsatt være på rett side av dato-stemplinga...
Nattbordet mitt er strengt tatt bare ei svevende nattbokhylle! jeg kan ikke påberope meg å ha klekket ut patenten sjøl, men gjennomføringa av idéen; ja den har jeg i aller høyeste grad stått for sjøl! Dette er den enkleste utgava, av disse bokhyllene. En litt mer for-seg-gjort variant kan dere sjå HER.
Når jeg legger tilbake boka jeg akkurat har begynt på, og som er så nyss påbegynt at jeg foreløpig ikke helt vet hva jeg synes om, så får dere sjå ett av bokmerkene mine også: ei ørnefjær!!
Fiskeørna fjæra stammer fra, ble påkjørt av sørgående tog på Rørosbanen, og lå død mellom perrongen og skinna ved Atna Stasjon en høstdag for et par år sida. Vet ikke om den ville likt å ende opp som et bokmerke, men det er sikkert like bra for en død ørn som å havne i komposten?
-Og der bikka vi over til fredag, men det får gå; jeg har tross alt slått to boktemaer i en smekk!

7 kommentarer:

 1. Dette var knalltøft:-) Har ikke fått hengt opp den jeg fikk av deg enda, men det skal jeg få gjort. To boktema i ett er slettens ikke verst altså. Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 2. Den der bok"hylla" var da utrolig søt! Jeg adopterer ideen for bruk på hytta! Der har jeg nemlig ikke noe å legge bøker på, så de flyter på gulvet... Takk for flott tips - og bilde :o)

  SvarSlett
 3. Den hyllen likte jeg! Utrolig stilig, og så passende for en som liker å ha bøker i nærheten. Den andre var også fin :)

  God helg!

  SvarSlett
 4. for en kreativ og flott løsning :)

  SvarSlett
 5. Tøff bokhylle, den var kreativ:) Liker den veldig:) Ha en god helg:)

  SvarSlett
 6. WOw, så herlig nattbord, det kunne jeg godt tenkt meg! Og absolutt lov til å slå to temaer sammen!! Klem fra Anette :)

  SvarSlett
 7. Slenger meg med i koret: Rå stillig nattbord!!

  SvarSlett

Hva synes du? Enig? Vet ikke helt? Legg gjerne igjen en kommentar ☺