mandag 4. november 2013

Noe å glede seg til!

Endelig et litteraturarrangement her også! Og ikke bare et arrangement, men besøk av min absolutte favorittforfatter! Jeg leser litt i den nyeste boka hennes, Det synger i lauvet, hver dag. Ikke mye, bare litt for å kunne nyte det lengst mulig.
Dagbladet roser boka og hyller forfatteren i denne anmeldelsen! Vel fortjent ♥

5 kommentarer:

 1. Åh, der skulle jeg gjerne ha vært... Jeg har "bare" lest hennes første, men den gav absolutt mersmak. Fikk nummer 3 (eller var det 4? Jo, det var nok det) nettopp som hovedbok i en av bokklubbene jeg er med i, så nå skal jeg få tak i de andre som er utgitt også, og lese dem alle etter hvert. Dette er bøker som jeg vil ha til odel og eie (satser jo såklart på at jeg blir like begeistret over de neste i rekken også). ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var valdig hyggelig!!
   Og enda så sjenert jeg er, tok jeg mot til meg og snakka litt med henne, fikk signert den nyeste boka! Jeg tenkte litt på om jeg skulle gi henne en blomst som takk for fine leseopplevelser, men dagen gikk uten at jeg fikk somla meg til noe som helst. På vei ut døra, kom jeg på at jeg hadde jo igjen noen glass med honning som jeg slynga tidligere i høst- så fikk hun et glass med destilerte blomster i stedet! Blomsterhonning fra egen bigård ble tat godt imot ;o)

   Slett
 2. Så stas! Kos deg:) Jeg er kjempefan av Britt Karin Larsens tatertrilogi, og må prøve å få lest de andre bøkene hennes også.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var ordentlig kos! Jeg har tatertriologien til gode, men det er helt bevisst; jeg "sparer" de bøkene. Jeg vet at jeg i perioder ikke orker å lete fram de gode bøkene, da vet jeg at det fortsatt står noe ulest i Britt Karin Larsen-hylla på biblioteket ;o)

   Slett
 3. Jeg er så glad i Britt Karin Larsen og hennes bøker. Hun var i Alta for noen dager siden og jeg var sammen med henne noen timer - og hun er et herlig menneske! Jeg gleder meg til å lese tatertrilogien, og den skal jeg lese i jula!

  SvarSlett

Hva synes du? Enig? Vet ikke helt? Legg gjerne igjen en kommentar ☺