tirsdag 28. april 2015

Hei, jeg heter Berit og er pusher

Akk ja...
Veien er ikke alltid så lang fra avhengighet til å bli pusher. Jeg har vært begge deler i lang tid nå, og jeg vet ikke om det er noe å være stolt av... Det bare er sånn! Et personlighetstrekk, kanskje. Noe jeg (og omgivelsene) bare må prøve å leve med. Bære over med.
Det som kanskje gjør saken litt ekstra ille, er at det oftest er unger som blir utsatt for pusheren i meg. Til mitt forsvar må jeg tilføye at jeg jeg opptil flere ganger har sagt fra om at de må gi beskje om dette er noe de ikke synes passer seg, eller om de synes jeg heller bør få tankene over på andre ting.
Enn så lenge er det kun bøker som blir gitt bort til jul og når tanteunger har bursdag- og det er altså bok-pusher jeg er! Jeg er ikke spesielt god til å huske bursdager, så for at ingen skal bli glemt, får alle ungene i hver familie bursdagspresang samtidig- med burdagshilsen og beskje om at det ikke er sikkert at de får noe når det er den ordentlige bursdagen ;o) Foreløpig har ingen kommet med andre ønsker, så fire bøker er nå klare til innpakking og avlevering. Det foresvever meg at det er noe spesielt med flere bursdager i slutten av april.
Men så var det det med at jeg sjøl er avhengig også, da... Det er ikke lett å gå inn i en bokhandel og ikke ta med noe til seg sjøl når en først drister seg inn! Denne gangen var det Stallo av Stefan Spjut jeg lot meg overtale av. Jeg er en enkel sjel, og lar meg ofte styre/ friste av framsidebildene på bøkene, og det første bildet de brukte på den boka, appellerte ikke helt til lesehjertet mitt. Den nye framsida, derimot! Hoho!!! Nå har jeg avslutta et par andre (korte) bøker, og er klar for en liten murstein!
Noen av framsidebildene til "Stallo". De gir ganske forskjellig inntrykk!
I dag er det tirsdag, det betyr at Beathes bok♥ arrangerer boka på vent! Alltid nye fristelser der også...

4 kommentarer:

 1. Fin blanding her da! Heldige er de som får disse bøkene! Har hørt om alle, bortsett fra "Arvingene"- er det noe nytt? Jeg leter stadig etter gode bøker til barn og ungdom, for som deg liker jeg å gi bort bøker til tantebarna. Noen er på god vei til å bli noen skikkelige bokormer, mens jeg tror et par av de andre er ganske misfornøyde med tanta si uten at de sier det høyt- de er jo tross alt godt oppdratt og av god familie ;o)

  Mvh M.

  SvarSlett
 2. "Arvingene"så litt spennende ut, det samme gjorde "Stallo". Det var jo en lur idè å gi til alle samtidig så er det gjort til neste gang liksom. Jeg er ikke flink å gi vekk bøker i gave, og kan sikkert telle på en hånd hvor mange ganger det har skjedd, men så er ikke jeg en sånn (bok) pusher som deg heller da;-) og så er det ikke så mange bokormer i familien heller.Kos deg med mursteinen når du kommer så langt, Berit:-)

  SvarSlett
 3. Flott å gi bort bøker i gave. Stallo har jeg lånt på biblioteket, og håper å få begynt på før t iden går ut.

  SvarSlett
 4. Denne Stalloutgaven bare måtte jeg ha før påske.. den er på vent her også.:)

  SvarSlett

Hva synes du? Enig? Vet ikke helt? Legg gjerne igjen en kommentar ☺