torsdag 17. november 2011

Skuffende boktema

Advarsel!!
Nå skal jeg rakke ned på ei bejublet bok, og for ordens og min egen samvittighets skyld, påpeker jeg at dette er opplevelsen jeg hadde av boka, og det er ikke nødvendigvis representativt for andres opplevelse av den...

Dagens boktema hos Anette, er en bok som skuffet meg, og denne skuffet meg så til de grader at jeg til og med gav den ny tittel:
Vente, vente... 
Jeg hørte den som lydbok, hun som leste gjorde det godt, så jeg vet med meg selv at hadde jeg hatt den mellom hendene som tørt papir, hadde det vært enda verre! Denne fikk så fantastisk gode kritikker og ved juletider det året, stod den på omtrent alles lister over årets beste bøker. Superlativene stod i kø; terningene trillet- og landet på gode femmere...
Jeg gjespet og ventet, ventet og gjespet... Tenk at ei bok kan være så forferdelig stillestående, intetsigende, kjedelig og irriterende at det kjennes ut som myggstikk i sjelen!
Nå som jeg skulle spre det glade budskap, og måtte finne et bilde av tristessen, gikk jeg til Google- og hva dukket opp? Jo; en inner-tier-omtale av boka! Janke skrev alt det jeg følte! Den første jeg har sett som er negativ- også viser det seg til alt overmål i kommentarene at andre også er enige i at det er stusslig lesning! Takk og lov- jeg trudde det var meg som var feil skrudd sammen ;o)
Hvis du vil ha tips om flere bøker du bør styre unna, klikk deg inn til Anette!!

Forresten: Jeg er fortsatt i Libanon, med små avstikkere blandt annet til Egypt og Botswana! Snart skal jeg få bli med Lindstrøm på polarekspedisjon, så her går det unna! Halvannen måned igjen nå..

2 kommentarer:

  1. Knallbra innlegg!! Jeg styrer herved unna denne boken! Klem fra Anette :)

    SvarSlett
  2. Sv: He he, tror nok den stakkars husbonden min er litt miljøskadet ;) Takk for artig kommentar :)

    SvarSlett

Hva synes du? Enig? Vet ikke helt? Legg gjerne igjen en kommentar ☺