onsdag 10. oktober 2018

Forhåpentligvis en akkurat passe smart snarvei

I det lange løp viser det seg som regel, før eller senere, at snarveier ikke lønner seg. Likevel må man prioritere, og da må man av og til ta sjansen på at det går bra å kutte noen svinger- som for eksempel bare kopiere en lynomtale fra Instagram over på bloggen. Det er jo så for gjort å knipse et bilde og kjapp-kjapp-kjapt taste ned noen velgvalgte ord på mobilen, mens på bloggen føler i hvert fall jeg at man bør være grundigere, begrunne bedre, være mer klok enn impulsiv...
Vel, i dag lar jeg Impulsiv og Kjapp trumfe Klok og Velfundert, og jeg håper det går sånn cirka akkurat passe bra ;o)

...Hmmm... Det ser ut som jeg må ligge en smule mer innsats i kopierings-prosjektet, blant annet er bildet litt for grumsete, og teksten bør få en runde med korrekturlesing. Det får bli ved neste anledning, dette er å anse som en test, og for min del trur jeg nok det her kan bli et greit alternativ til de evinnelige samleinnleggene (som det også har blitt langt i mellom etter hvert).
Uansett: dere får med dere poenget i denne omtalen? Akkurat passe fin pustepause som kan gi en litt å gruble på ;o)

7 kommentarer:

 1. Godt nok er ofte akkurat det, godt nok :) Av egen erfaring vet jeg at det er viktig å holde fokus når en strikker, for mye skriving kan fort slå krøll på strikkemotivasjonen. Fin bok å omtale på Verdens psykiskhelsedag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg prøver å overbevise meg sjøl om at 80% er godt nok på de aller fleste arenaene i livet. Skal man hele tida streve etter perfekt- eller vente med å gjøre ting til alle forhold er 100% perfekte, kommer det ikke til å skje stort.. Poenget med verdens dag for psykisk helse var godt, og noe jeg ikke hadde tenkt på ;o)

   Slett
 2. Jeg ble så utrolig skuffet over boka han gav ut i 2016 som het Dukkeførere, så jeg gav han litt opp. Sofies Verden og flere av hans bøker likte hjeg veldig godt. Til slutt må jeg fortelle. Jeg brukte alltid middelalder scenen fra Sofies verden, filmen og viste den i kunsthistorie timene, men tenk de fem siste årene hadde ingen av elevene hørt om den boka, filmen eller tvserien. Tiden går og med den mye forsvinner....
  Ha en forsatt fin høst, i går var det bare vidunderlig vakkert!

  SvarSlett
  Svar
  1. "Dukkeføreren" fikk vel litt ymse mottagelse mener jeg å huske, men den leste/ hørte jeg aldri.. Denne var jo både kort og fin, så den synes jeg du skal gi en sjanse, Ingun!
   Pussig det med at ingen hadde hørt om "Sofies verden" de siste årene du underviste- det er jo nærmest en klassiker! Kanskje ungdommene har for mye annet i hodet, og at dette er ei bok de ville blitt oppmerksom på senere? Uansett fikk jo elevene dine en fin smakebit!

   Slett
 3. Jeg må skjerpe meg å lese over før jeg trykker på den blå. Jeg med h var bra!

  SvarSlett
  Svar
  1. NEI! Ikke skjerpe seg for å lese korrektur på kommentarer- da blird et for mye styr, og som jeg skrev til Tine over her: Man skal ikke strebe etter det perfekte; 80% holder i massevis ;o)
   God helg Ingun- jeg regner med at det blåser på Hamar også i dag?

   Slett
 4. bILDE AV iNSTAGRAM-bilde med tekst fungerer yppeerlig. Fortsett gjerne med det. :-)

  SvarSlett

Hva synes du? Enig? Vet ikke helt? Legg gjerne igjen en kommentar ☺