tirsdag 29. mai 2018

Litteraturfestival for hjemmesittere

Startskuddet for Litteraturfestivalen på Lillehammer (også kjent som Sigrid Undsetdagene) ble avfyrt i dag, blant annet med utdeling av Doblaugprisen som i år gikk til Vigdis Hjorth og Helge Torvund.
Det beste hadde antakelig vært å ta turen opp eller ned dalen, over fjellet- eller i mitt tilfelle ned fra fjellet, men slik blir det ikke. I år skylder jeg på at jeg ikke tåler varmen (det er blant annet derfor jeg har rømt til fjells...) og at det sikkert blir rekordmye folk og sild i tønne-tendenser på de fleste arrangementene. Neste år dukker det sikkert opp andre ting som gjør at det ikke blir festivaltur på meg, men sånn er nå en gang livet.

Plutselig åpna det seg en mulighet til å overvære en del av programpostene likevel! GD- det vil si avisa Gudbrandsdølen Dagningen sender direkte fra 36 tilstelninger!  De begynner overføringene onsdag morgen, så går det slag i slag fram til søndag etermiddag. Her er det absolutt noe for enhver smak, og jeg håper det er flere enn meg som vil benytte anlendingen til å besøke en av Norges beste lokalaviser denne uka ;o)

3 kommentarer:

  1. jeg har tenkt meg avgårde på fredag, fra tidlig morgen og hjem med siste tog. Regner med at jeg får med meg litt, iallefall av stemningen. Har vært der før og det er veldig bra!

    SvarSlett
  2. Så bra at avisa kjører live-sendinger:) Kos deg! Jeg skal dit live- torsdag -lørdag. Og ja, det hender det er sild i tønne på en del arrangementer, men er det fullt kommer ikke flere inn.

    SvarSlett
  3. Kos deg på fjellet, hilsen en som nyter varmen i byen :) Skal sjekke ut direktesendingen, takk for supert tips til oss som blir hjemme!

    SvarSlett

Hva synes du? Enig? Vet ikke helt? Legg gjerne igjen en kommentar ☺