mandag 10. august 2015

En innrømmelse, en oppdagelse og et mål


Først som sist kan jeg vel komme med en innrømmelse. Jeg har latt det skure og gå altfor lenge her. Og som de fleste sannsynligvis vet, blir det tungt å ta det skippertaket når etterslepet har blitt for stort. Som det har blitt her i sommer. Nå har jeg egentlig ikke lest så forskrekkelig mye, men jeg har hørt desto mer! Jeg har latt meg overtale (om enn ikke overbevise), til å gi "Storytell" en ny sjanse. 
Så, etter at jeg oppdaga at hvis jeg tok med meg min kjære lille iPad ut på at av de ubrukte soverommene kunne på gode dager finne et snev av 3G- og dermed legge ut blogginnlegg! (Er fortsatt på fjellet/ setra) For et gjennombrudd for teknologien! For en oppdagelse! 
Målet nå blir derfor å prøve å komme a' jour. Jeg kommer nok ikke til å skrive verken mye eller spesielt gjennomtenkt, men kort om det jeg har lest/ hørt som andre også kan ha glede av å få med seg. De dårlig får kanskje noen ord, det middelmådige kan det hende jeg hopper elegant over. Og målet er å komme i mål før den 20. August, altså innen ti dager. Da begynner nemlig reinsjakta, og det blir enda vanskeligere å finne tid/ nett for å oppdatere.. 
Snart er det vinter, og DA kan det kanskje bli litt enklere ;o)

1 kommentar:

  1. Jeg er fascinert av dine lange opphold på hytta, ser for meg en stille oase med natur og dyr og tid til ettertanke. Veldig kjekt var det allikevel å se et livstegn fra deg, og håper på flere omtaler og oppdateringer før reinjakta starter :)

    SvarSlett

Hva synes du? Enig? Vet ikke helt? Legg gjerne igjen en kommentar ☺