torsdag 26. januar 2012

Boktema

Siste boktema i januar; favorittforfatter på C.
Først så tenkte jeg på Agatha Christie, men så kom jeg på at jeg har jo ikke lest så mange av hennes bøker- de har jeg jo sett mer som filmer- og detektime...
Det høres kanskje litt rart ut, men da velger jeg heller en forfatter som jeg ofte blander sammen med Roy Jacobsen... Det er for så vidt ikke de to mennene jeg ikke holder helt styr på, men hvem var det nå som skrev den boka igjen? Var ikke det Lars Saabye Christensen, da? Ikke det? Helt sikker?? Nei, da var det vel Roy Jacobsen da..! Og omvendt. Det har endog blitt diskusjoner ut av denne forvirringen, så det er tydeligvis ikke bare jeg som roter det til! Begge skriver veldig bra, og jeg har heldigvis igjen flere uleste romaner fra begge forfatterskapene, og jeg da jeg tok bildet under (det fra pocket-katalogen til Cappelen), fant jeg ut at Halvbroren er filmet og kommer som tv-serie til høsten. Det er såpass lenge sida jeg leste boka, at jeg kan glede meg til å sjå serien uten å måtte irritere meg over de forandringene som gjøres i forhold til boka.
Før den tid trur jeg jammen jeg skal lese et par av de andre Christensen-bøkene som fortsatt har gjemt hemmelighetene sine for meg! Eller kanskje jeg bør velge noen andres favoritt-forfattere på C? Det er flere å velge i her!

3 kommentarer:

  1. Å så spennende å få se Halvbroren som Tv serie, det likte jeg å høre. Ble kjempeglad faktisk!:) Har å lest boken, men det er jo veldig lenge siden:)Har også Christensen som favoritt:)

    SvarSlett
  2. Det hørtes virkelig spennende ut med Halvbroren som TV-serie. Den må jeg få med meg! Jeg har ikke lest så mange bøker av Saabye Christensen, men noen har det da blitt.

    SvarSlett
  3. Flott innlegg! Ser at Saabye Christensen er favoritt hos mange Boktemabloggere, moro :)

    SvarSlett

Hva synes du? Enig? Vet ikke helt? Legg gjerne igjen en kommentar ☺