torsdag 3. mars 2016

Kriminelt travle dager!

Startskuddet har gått for årets krimfestival, og det mestes streames på nettet slik at Alle og Enhver kan få med seg det meste!
Problemet blir selvfølgelig hvordan man skal prioritere- vi har jo i tillegg skiskytter-VM i Oslo og Ski Tour Canada. Her må man rett og slett sette seg ned med en timeplan og tenke seg godt om slik at man får med seg mest mulig ;o)

7 kommentarer:

 1. Herlig med travle dager når man bare har morsomme ting å velge mellom :)

  SvarSlett
 2. Ja, det kan du si... Jeg har vært ute mesteparen av dagen og fikk med meg kun siste post i dag.. Rekker vel lite i morra også pga jobb, men lørdag blir det alt.:)

  SvarSlett
 3. Har det samme "problemet" her og i dag satt jeg meg rett og slett ned og skrev en timeplan for den neste uken hvor jeg la inn lesestunder innimellom alt annet som går. Prøvde å streame fra Krimfestivalen men fikk det ikke i dag så jeg må kalle inn eksperthjelp til i morgen(les:eldste sønn). Kjekt at jentene fikk det godt til på stafetten i dag, jeg må innrømme at jeg hadde mistet litt troen på dem. Så få vi håpe at noen andre enn Martin og Therese vinner det meste i touren, ikke at jeg ikke unner dem suksess men det blir kjedelig når de vinner med så mye nesten hver gang. Ha en fin uke og kos deg med alt som er :-) Du ser ut som du har det meste av hva du trenger og ikke minst med vovsen i sofaen.

  SvarSlett
  Svar
  1. P.s: ikke at jeg får håpe at du får bruk for pistolen men det var en detalj som passet inn med temaet i innlegget!

   Slett
 4. Ja, det blir en balansegang å få med seg alt en ønsker seg! VM i skikskyting må jeg få med meg, og så prioriterer jeg maledag sammen med noen venninner. Snart er det påske og påskekrim. Jeg burde vel planlegge hva jeg skal lese da. (Hvis jeg rekker å lese noe, med flere barnebarn på besøk.) Og vårlufta frister til turer i marka også! Så herlig å være opptatt av så mye positivt!

  SvarSlett
 5. Skal si du har alt tilrettelagt for multitasking. Selv hopper jeg bukk over sporten, og litterære eventer liker jeg best hvis jeg er tilstede selv. Så det blir bok, men i alle former og fasonger :) Lykke til med å ta inn alt sammen!

  SvarSlett
 6. Jeg har en mann som vil ha med seg det han kan av sporten Han er sykemeldt og holder på å gå på veggene av kjedsomhet :-) Jeg har ikke prøvd å streame fra krimfestivalen, men må muligvis prøve det. Selv om jeg ikke multitasker så mye som du gjør :-)

  SvarSlett

Hva synes du? Enig? Vet ikke helt? Legg gjerne igjen en kommentar ☺