søndag 22. april 2012

En smakebit på søndag #16


Flukten fra virkeligheten og smakebit på en søndag henger tett sammen, og er velkjent for de fleste som skriver og leser bokblogger. Denne uka har jeg lyst til å bidra med ei flunka ny bok jeg akkurat har mottatt fra forlaget- har så vidt tatt meg tid til å kikke i den, og det lover godt! Dette er forfatterens debutbok, så jeg er veldig spent på om det holder helt inn- og det blir morsomt etterhvert å se hva andre mener om den!
Sida jeg bare så vidt har sett på den, velger jeg å sitere fra åpningen:

Som barn var hun slett ikke uønsket. Hun var bare ikke det de hadde ønsket seg, og de lot ikke til å se henne. At de verken hundset eller elsket henne, kunne slå begge veier. Hun kunne la det bli en sovepute så hun ikke behøvde å ta tak i livet sitt, mulighetene det gav. La den ene dagen følge den andre uten å gjøre noe fra eller til. Eller hun kunne freidig gå ut i verden, rank i ryggen og fri for andres forventninger og krav. Hun hadde fylt atten, og valget var tatt. 

Fuglefangersken av Fanny Lee
Abracas Forlag, 2012


Klikk på bildet eller lenke øverst i innlegget for å delta eller få flere smakebiter! Det er nesten bestandig nyheter og overraskelser å finne der ;o)

16 kommentarer:

 1. Denne smakebiten var både tragisk og veldig god på en og samme tid. Tenk at det finnes slike foreldre. Nå lurer jeg på hvor veien går videre for hovedpersonen.

  Ønsker deg og dine et strålende søndag :-)

  SvarSlett
 2. Spennende smakebit :) Vet du når boken kommer ut? Jeg prøvde å finne forlagets nettside, men uten hell :/

  SvarSlett
 3. Oi,denne virker bra og tragisk selvfølgelig. Fikk lyst til å vite hvordan det skal på for personen i boken.Denne er selvfølgelig notert ned. Ha en fin dag:-)

  SvarSlett
 4. Virkelig en spennende smakebit :)

  SvarSlett
 5. Takk for smakebiten! Ser fram til omtalen din.

  SvarSlett
 6. En slik smakebit får en til å ønske å lese fortsettelen.

  SvarSlett
 7. Fikk faktisk gåsehud av denne smakebiten! Utrolig gripende. Fikk lyst til å lese boka.

  SvarSlett
 8. Tenk at begynnelsen på en bok kan være så gripende! Tankene går til en aktuell person som umulig kan ha hatt en god barndom... Takk for smakebiten! Det blir spennende å høre hva du syntes om boken.

  SvarSlett
 9. Det var en gripende smakebit! Så utrolig spennende start på en bok, en må jo bare vite hva hun velger!

  SvarSlett
 10. Nå ble jeg veldig nysgjerrig på hva valget består i :)

  SvarSlett
 11. Spennende begynnelse, dette, og den gjorde meg veldig nysgjerrig på hva som skjer videre.

  SvarSlett
 12. Ble nyskjerrig her:) Måtte notere den ned:) Takk for smakebiten:)

  SvarSlett
 13. Denne boken har jeg prøvd å lete etter men finner den ingen steder, har du noen link til forlaget eller noe?

  SvarSlett
  Svar
  1. Dette er et lite lokalt forlag- som desverre har fått det de kaller "noen interne problemer" uten at de vil utdype det noe mer. Utgivelsen er foreløpig utsatt på ubestemt tid, men jeg lover å komme tilbake til boka når det er noe nytt å fortelle. I mens får vi kose oss med alt det andre fantastiske som tross alt er å få tak :o)

   Slett
  2. Ok,tusen takk for det:-) Jeg mangler ikke lesestoff så det skal gå bra hihi.... så skal ha denne i bakhodet:-) Ha en fin dag!

   Slett

Hva synes du? Enig? Vet ikke helt? Legg gjerne igjen en kommentar ☺