torsdag 31. januar 2019

Fra hundeliv, jakt og bokblogg til film

Alt hva man kan bruke en bokblogger til, dere! Og alt det rare tilfeldigheter kan føre med seg av... La oss kalle det ONCE IN A LIFE TIME- oppdrag!
En dag i sommer ble jeg spurt om jeg kunne tenke meg å bli med på å lage en reklamefilm for ebokbib- og om jeg hadde noe forslag om hvor de kunne spille den inn... Nå er det ingen hemmelighet at jeg er glad i å lese, både med øyne og ører. Det er heller ingen hemmelighet at jeg mer enn gjerne kombinerer bøker og friluftsliv, først og fremst lydbøker (-men de hadde skogsarbeiderne allerede tatt seg av), men e-bøker er så absolutt en god nummer to. Til sist er det ingen hemmelighet at jeg mener at trivsel generelt kan være sammenfallende med høyden over havet og graden av frisk luft- eller at jeg er fullstendig avhengig av en daglig dose pelskledde lykkepiller. Så da ble det sånn da; alt blir bedre med bok, til fjells, med pelsdotter i umiddelbar nærhet- Her er resultatet: reklame for verdens mest desentraliserte og samtidig lettest tilgjengelige bibliotek, Norges største og beste kulturtilbud; EBOKBIB! (Gjerne litt fanfare her :)
Snurr film ☺

Ok.. Jeg må innrømme at det føles en smule kleint, men samtidig er det jo fryktelig morsomt da! Nasjonalbiblioteket og Lillemus Mei, liksom... Nu vel! Jeg kanskje mest fornøyd med at alle tre hundene fikk bli med (alt blir som nevnt bedre med hund)- og at jeg husket å ta på ørepynten som er lagd av Ingun Kleppan- Kleppanrova! Dyktig dame som alle bokbloggere kjenner fra før- så kan man sjå stort på det, og si vi er to bokbloggere som får vist fram seg og sitt i filmen ;o)
(Ps: noen som kan gjette hvilken bok jeg leser? Ei av fjorårets mest minneverdige leseopplevelser!)

10 kommentarer:

 1. Men du, så FIN denne ble! Wow, gratulerer!

  SvarSlett
  Svar
  1. He-he.. Så bra at du synes det vart bra! Artig å ha vært med på :)

   Slett
 2. OY, dette ble en superflott film, så moro. Ja, ørepyntene de syntes godt.
  Jeg tror jeg må se den en gang til, vakre bilder!
  Så nå har vi fått filmstjerne i bokbloggverden også, he,he!

  SvarSlett
  Svar
  1. Njaaa....? Filmstjerne er nok å dra det litt langt 😂
   Er glad i øredobbene og selv om jeg absolutt ikke tar sjansen på å miste dem når jeg er ute slik, syntes jeg det var morsomt å vise dem fram her,

   Slett
 3. Så KULT! Du danker disse "bloggerne" langt ned i støvlene med den filmen der altså, kanskje dette er den aller første spiren til at vi får vår egen realityserie? Fine øredobber Ingun har laget! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var ganske kult- både at jeg ble spurt og at resultatet vart så «proft» Det siste må nok krediteres fotografen, og jeg trur en reality-serie med tause, introverte bokbloggere kunne blitt litt sært 🤓
   Ingunn er ei dyktig dame sm fortjener litt ekstra blest rundt smykkene sine! Jeg tenker ofte på et halssmykke med tittelen «Lavpannekongen», men jeg kjente dessverre ikke min besøkelsestid da jeg så det på utstillinga høsten 2017.

   Slett
 4. Så gøy, du er tøff som sa ja, men hvorfor ikke, omgivelsene og du med pelsdottene dine passet perfekt til budskapet. Må se filmen en gang til for å studere øredobbene :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, her gikk jeg absolutt utover komfortsona mi, og jeg skjønner egentlig ikke hvordan jeg kunne si ja?! Det ble nok bagatellisert en smule, og det var først da vi var ferdige med filmingen at han som sto bak kamera sa at «ja, du kommer nok til å bli veldig synlig!» Da var det jo rimelig sent å trekke seg... Når jeg først skulle reklamere for noe, så et det i alle fall et produkt jeg kan gå god for!! Morsomt å bli «kommentert» av Ivar Nergaard, han har jo vært en favoritt-innleser 😊

   Slett
 5. Så artig da! Jeg er ivrig bruker av eBokBIb, så dette var bra saker. Gratulerer!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ebokbib er nesten for godt til å være sant, spør du meg, så det er artig hvis filmen kan få flere til å oppdage denne gullgruva ;o)

   Slett

Hva synes du? Enig? Vet ikke helt? Legg gjerne igjen en kommentar ☺