mandag 19. desember 2016

Ingrid Winter gleder seg til jul. Kanskje litt, i det minste

Jeg er en smule utålmodig, men det har ikke kommet noe svarbrev fra han dere vet enda. Han begynner antakelig å bli litt travel, og for meg er det er jo strengt tatt ingenting som haster heller, jeg har ingen forhåpninger om å få gjort noe med jula før i 2017...
Som et ørlite plaster på såret, kan jeg by på ei novelle med selveste, elskeligeste, noen-andre-har-det-også-litt-ugreit-Ingrid Winter. Jeg slipper i det minste alt som har med skoleavslutninger å gjøre. Det finnes lyspunkter!
Forresten: Ingrid Winter har blitt hørbar, det vil si Ingrid Bergstrøm har lest inn begge bøkene, så nå er de tilgjengelig i nytt format- nye muligheter for de som ikke har fått med seg Janne S. Drangsholts tragikomiske feel good-romaner. Jeg har fått med meg at det ikke er alle som er like entusiastiske som meg, men jeg er altså blitt veldig glad i Ingrid og anbefaler bøkene varmt!!
https://www.lydbokforlaget.no/node/48626 
Klikk på bildet for å komme til Lydbokforlagets sider.

1 kommentar:

  1. Så fin novelle! Både gjenkjennelig og hjertevarm- hva mer kan man ønske seg?
    Jeg har ikke lest disse bøkene, men etter denne smakebiten fikk jeg lyst til å lese mer!- takk for at du delte dette lille gullfunnet :)

    M. (Du vet, som i Maria)

    SvarSlett

Hva synes du? Enig? Vet ikke helt? Legg gjerne igjen en kommentar ☺