torsdag 1. desember 2016

Anti-jul, med et snev av tro, håp og optimisme. Tross alt.

Løfter skal man holde, så sant det er mulig- og kanskje er det ekstra viktig nå før jul, hvis man skal ha noe håp om at han dere vet skal komme feiende ned pipa med unyttige gaver man verken ønsker seg eller trenger..? I januar, da jula nyss var over hadde jeg et innlegg om ei rett fornøyelig ungdomsbok med snø, jul, forelskelse, forviklinger og en tekopp-gris som viktige ingredienser. Jeg lovte å gi dere en påminnelse da det ble på tide å plukke den opp på nytt. Det blir ikke mer passende enn dette ;o)

Boka er altså "La det snø" av Maureen Johnson, Lauren Myracle og John Green. Lydbokutgava er rett og slett ren fornøyelse, og hvis det skulle friste, finner dere omtalen min HER!

5 kommentarer:

 1. Herlig! Vi skal lese en historie fra La det snø i lesesirkelen i desember.:) Ha en riktig trivelig desember Berit.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Da må du kose deg med den- og hvis du får tid, bør du koste på deg å lese de andre to også, for de henger så fint sammen!

   Slett
  2. JA, hvis historien, som jeg har fått sendt på en kopifil frister ti mer, så får jeg skaffe meg boka.:)

   Slett
 2. Fint med koselig julebok nå. Har akkurat lest ferdig Corina Bomanns En eventyrlig julereise, som også er en kosebok i adventstida. Ønsker deg en trivelig adventstid med mye lys og varme.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har lest ei anna Bomann-bok, og den falt dessverre ikke i smak, så "En eventyrlig julereise" hopper jeg nok elegant over, men det er bestandig godt å høre at andre har funnet bøker de har kost seg med ;o) Det er evig nok å velge blant, og man kan umulig rekke over alle de bøkene som frister, da må man prioritere tøft, og dermed blir Bomann forbigått denne gangen.
   Kos deg med bøker og advent!

   Slett

Hva synes du? Enig? Vet ikke helt? Legg gjerne igjen en kommentar ☺