tirsdag 7. august 2012

Men så kom det enda ei...!

Også nå som jeg hadde det helt klart! Det ser ut som jeg må revidere planene- enda en gang! Det har seg nemlig slik:
Søndag var endelig den store flyttedagen her, og bilen ble stua full av alt man kan tenkes å få bruk for, fra nå av og fram til snøen kommer. Ok; en liten modifisering må til her; vi har flytta til fjells, og holder på å gjøre klart til jakta starter om snaue to uker, og jeg har faktisk ikke tenkt å besøke sivilisasjonen mer enn høyst nødvendig. Dvs. For å etterfylle matlagrene når behovet melder seg.
Jeg tenkte som så at nå skal jeg få lest de bøkene jeg allerede har på vent, uten å la meg friste av nye bokoppdagelser!


Men så er det faktisk slik at POSTEN SKAL FRAM! Utrolig nok når den fram hit også- av og til med med riktig så hyggelige overraskelser! Som i dag, da det kom en fin, kvit bobleplast-konvolutt med forlagslogo på:o)


Ut av konvolutten kunne jeg trekke denne:
Det fine som flyter forbi, av Ida Løkås, som etter å ha vunnet Schbsted Forlags romankonkurranse i fjor, nå debuterer med vinnermanuset. Om 14 år gamle Jamie som vokser opp på feil side av elva, der ingenting tilsynelatende skjer, før han plutselig må ta dramatiske og voksne valg...
Boka er beskrevet som en perle av fortettet fortellerkunst, vakker, annerledes og moden.
Er det rart at jeg fryder meg over at jeg må revidere planene? Denne gleder jeg meg virkelig til, og den har rykket rett opp til toppen av leselista mi!
Jeg har enda ikke funnet ut hvordan man lager en link på iPad'n, men hos Beathes bokhylle som du finner på lista til høyre, er det flere som har bøker på vent! Den som trenger tips for å forlenge leselista si bør gå inn der å ta en kikk!

5 kommentarer:

 1. Det er nå kos og flytte selv om det er litt arbeid med det og godt å se at posten kommer frem!Jeg fikk også denne boken i dag og gleder meg til å ta fatt på den.Har noen bøker på listen som jeg må lese først. Jeg kan godt legge linken til innlegget ditt inn i kommentarfeltet inne hos meg. koselig med vovsen med på bildet:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Har fått til å linke på lista di, men ikke herfra til bloggen din! Tenker de nysgjerrige finner fram uansett, jeg, tror ikke du også?

   Slett
 2. Så herlig det hørtes ut å flykte til fjells, nå begynner jeg å skjønne greia meg jaktsesongen, hehe:) Så mye spennende du hadde å vent:)Nattens Sirkus må jeg se og få lest også, også så du hadde noen flotte Ahern bøker:) Koselig med overraskelser i posten, ble også superglad når jeg fikk den i posten, høres ut som en god bok, så den skal også langt opp på leselisten min:) Kos deg med bøkene:)

  SvarSlett
 3. Så fint å flytte til fjellet :) Har ikke hørt om boka, men håper du koser deg med den og de andre bøkene! :)

  SvarSlett
 4. Det hørtes deilig ut å flytte til fjells for en stund! Det hadde vært midt i blinken for meg :-)
  Det fine som flyter forbi fikk jeg også i posten og ser frem til å lese den, den høres ut som en virkelig god bok!

  SvarSlett

Hva synes du? Enig? Vet ikke helt? Legg gjerne igjen en kommentar ☺