fredag 11. mai 2012

På tide å melde seg på!

Datoen du MÅ huske er 15. mai!!
Da har du muligheten til å være med å lage ei bok- og å dokumentere dagen for ettertida!


Som de aller fleste andre, hadde jeg aldri trudd jeg skulle bli verken forfatter. Heller ikke at jeg skulle bli bidragsyter til noen bok. Ja, nå er det jo slettes ikke sikkert at mitt bidrag blir valgt ut da, for det aner meg at det kommer til å bli MANGE deltakere... Likevel: jeg har registrert meg, og skal garantert sende inn bilder fra denne dagen :o)
Dette er jo utvilsomt den éne anledningen jeg får i den sammenheng.

Dette er opplegget: Du registrerer deg her før 15.mai. Så må du huske å ha med deg kamera uansett hva du finner på førstkommende tirsdag- altså den 15. Når du har valgt ut det du vil skal representere din dag, laster du opp bildene på samme sida. Så kommer det som er aller mest spennende: Tusen bilder velges ut og samles, trykkes og gis ut som ei praktbok! I oktober kommer den ut på Cappelen Damm her til lands. Den som er så heldig å bli valgt ut, trenger dermed ikke å bekymre seg for årets julegaver...

Skulle ikke forundre meg om flere skulle la seg friste til å bli med på dette!

3 kommentarer:

 1. Host host,lurt med en link også ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hvis du klikker der det står "her", så: vips! Rett over til arrangementet ;o)

   Slett
 2. Heisann! Håper du hadde en fin foto-tirsdag! Jeg hadde det kjempegøy og hadde til og med fotoapparatet med meg på jobb :) Nå gjenstår det bare å føre over bildene! God helg, klem fra Anette :)

  SvarSlett

Hva synes du? Enig? Vet ikke helt? Legg gjerne igjen en kommentar ☺