tirsdag 11. desember 2012

Så rart ;o)

-Og så fint!
Det rare og det fine, er denne boka, som slett ikke var sånn som jeg hadde trudd! Den var mye mer variert- og faktisk mye større enn jeg hadde trudd ;o)
Bredde: 21,2 cm Høyde: 20,0 cm

Jeg hadde sett for meg en liten sak på kanskje 12 x 12 centimeter, fylt av mer eller mindre god bokryggpoesi...
Så feil kan man altså ta!
Jeg vant denne i en konkurranse på bloggen til Forfatterfruen, og først av alt ble jeg jo forferdelig overraska over å vinne (Jeg har hittil hatt mer hell i kjærlighet enn i spill...). Deretter ble jeg veldig overraska da boka kom i posten, og det viste seg at den inneholdt mye mer enn jeg hade trudd! Ei kosebok med presentasjon av bokryggpoeter, forfattere og skribenter, varierte og fine bilder, selvfølgelig bokryggpoesi-bilder, men enda mer spennende synes jeg BOKING-bildene var! Jeg foreslår herved at det lages en oppfølger hvor boking-bildene blir hoved-tema, så kan det heller krydres litt med poesi innimellom ;o) Jeg gleder meg allerede!!

Hva boking er for noe?  Dette er et par eksempler:
"Som steinen skinner" av Britt Karin Larsen. I sovepose ute på trappa, fordi det var så grusomt kaldt, men sol skinte så fint..
Matpause under året reinsjakt; "Dagbok fra i morgen", kakao og brødskive med brunost! Samt nydelige neoprene-gummistøvler, for første gang på en bokblogg ;o)
Som det står i boka;
Det hele går ut på å ta bilder av folk som leser på de merkeligste eller mest spektakulære steder.
Hva med i hønsehuset, på sykkeltur, med utikt over en vakker fjord, i et tre...? Herlig!!!

Så til Karen; 1000 takk for at jeg ble velsigna med denne! Kan ikke du sende oppfordringa videre til Tiger og de andre?! Jeg legger gjerne inn en forhåndsordre på en ti-tolv bøker allerede nå, hvis det skulle kunne hjelpe?

4 kommentarer:

 1. Herlig innlegg igjen av deg Berit:-)) Det er til å bli i godt humør av,og jeg er mottsatt av deg og har hell i spill for på 1 uke har jeg vunnet 4 giveawayer,så det er stas. Jeg kan vel ikke vente at den rette kommer på døren og banker på heller,jaja, alt til sin tid. Kjempefine bilder og jeg er med på ideen din om flere slike bøker og da gjerne som du foreslår! Så fint bokmerke du hadde:-)

  SvarSlett
 2. Hehe, oppfordringen er notert og sendes selvsagt videre til både min bedre halvdel og Roger! :) Utrolig kjekt at du likte boka så godt! Og det var noen flotte boking-bilder du hadde der, altså:)

  SvarSlett
 3. Åh, så flott!! Herlig å bli positivt overrasket over en bok, og bokingbildene var superfine. Jammen et godt tips til fremtidige blogginnlegg :)

  SvarSlett
 4. Enig med de over, herlige bokingbilder du har tatt med. Kjenner meg igjen i å pakke på mest noe varmt og tvinge seg til å sitte ute å lese tross været. Gleder meg til å lese den ferdig, jeg har så vidt begynt og bladd i den :-p

  SvarSlett

Hva synes du? Enig? Vet ikke helt? Legg gjerne igjen en kommentar ☺